A darus autómentés a téli időszakban különösen nagy segítség!

Egy műszaki hiba vagy közúti baleset soha sem jöhet jókor, azonban a téli időszakban különösen kellemetlené tud válni, ha valamilyen okból kifolyólag nem lehet tovább folytatni az utat a járművel. A hideg, zord időjárás még inkább megnehezíti a körülményeket, ezért ilyenkor természetes ,hogy az emberek minél hamarabb szeretnék elszállíttatni gépjárművüket a helyszínről. Ez esetben érdemes a darus autómentést választani.

darus autómentéssel a gépjármű tulajdonosok rövid időn belül elszállíttathatják a járműveiket. A daru segítségével könnyedén lehet mozgatni az autókat, szinte percek alatt felkerülnek a platóra. Ezzel a megoldással közúti balesetes, műszaki hibás és árokba borult gépjárművek egyaránt egyszerűen elszállíthatók. A munkálatokhoz megbízható, rendszeresen karbantartott járművet használunk, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással.

darus autómentés téli időszakban is ideális választás. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!