Autómentés bárhol, bármikor!

Autómentéshez profi csapat segítségét kérje és gyorsan szabadul a bajból! A mi cégünkről nem lehet elmondani, hogy újonc lenne a maga területén, mert már évtizedek óta segíti a bajba jutott járműveket. A fővárosban kezdte meg működését autómentőnk és egészen 1989-ig tudjuk vissza vezetni az alapítás dátumát. Felelősségteljesen végezzük el szolgáltatásainkat ügyfeleink számára.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk az autómentés területén, sokféle helyzetben bizonyítottuk be rátermettségünket és számos akadályt sikeresen hárítottunk el. Nekünk mindig az ügyfél biztonsága és a jármű biztonságba helyezése az első, ennek érdekében kiválóan felszerelt gépparkot alakítottunk ki és ragaszkodunk a felkészült tagokból álló csapathoz is.

Az autómentéssel kapcsolatban bármikor keresheti a Bobek autómentőt, éjjel, nappal, télen és nyáron, a legnagyobb kihívásokat is megoldjuk. A honlapunkon találja meg a cégünk elérhetőségeit, lépjen kapcsolatba velünk, ha baleset érte, lerobbant, mélygarázsba szorult, árokba borult stb.!