Bikázás, ami ad egy lökést az akkumulátornak

A bikázás az autó akkumulátor problémáin tud segíteni. Az az autó, amiben leállt az akkumulátor, bizony nem sok mindenre képes, hiszen ez az alkatrész szolgáltat áramot számos helyre. A lámpák, fényszórók, ajtók stb. mind árammal működnek. Ha az akkumulátor az utazás közepén mondta be az unalmast, még nem biztos, hogy azonnal temetni kell. A bikázásnak érdemes adni egy esélyt.

A bikázás nem mást jelent, mint az autó akkumulátorának beugratását.  A művelethez kelleni fog egy másik autó, jármű is, feltöltött akkumulátorral, amire egy indítókábel segítségével rá lehet csatlakoztatni a lemerült akkumulátort. Néhány próbálkozás után a bikázás szerencsével jár, az akkumulátor feléled és az autót be lehet indítani.

Keressen minket bizalommal, ha az akkumulátor cserben hagyta és az autója nem indul! A bikázást a helyszínen el tudjuk végezni és Ön meg tudja spórolni az elvontatás költségeit, ha sikeres lesz a beindítás. A részleteket ismerje meg kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

További bejegyzéseink

Hogyan változnak az autómentés árak?

Hogyan változnak az autómentés árak?

Autómentés közben gyakran felbukkan az autómentő tréleres vagy darus változata, mert közlekedési baleseteknél általában nélkülözhetetlen a jelenléte. A közúti balesetek azok közé az esetek közé tartoznak, amik rendszeresen bekövetkeznek és többnyire valamilyen...

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

Senki nem szeret arra készülni, hogy az utazás darus autómentéssel ér véget, mégis jó tisztában lenni néhány alapvető tudnivalóval. Ezeket mutatjuk be a következőkben! Az autómentés kritikus szerepet játszik a közúti közlekedésbiztonságban, azonban akadnak olyan...