Darus autómentés: minden esetben jó megoldás

A darus autómentés nem csak a különleges helyzetekben nyújthat segítséget, de gyakorlatilag bármikor!

A darus autómentésre a legtöbbször olyan esetekben van szükség, amikor egy hagyományos tréler nem tudná megoldani az autó elszállítását. Ilyen lehet például az, amikor az autó nem egyszerűen csak lerobban, és az út szélén, vagy a leállósávban várja az autómentőt, hanem balesetet szenved, és lefut az útról, esetleg még fel is borul, de a mélygarázsokból is csak darus autómentő segítségével lehet kimenteni a meghibásodott autókat.

 

A tréleres autómentő viszonylag egyszerű szerkezet: egy plató, amelyre rámpák vezetnek fel, és egy csörlő biztosítja a lerobbant autó mozgatását. Ebből következik, hogy a mentendő autónak valamilyen szinten mozgásképesnek kell lennie, hiszen a saját kerekein kell felgurulnia a szállító járműre. Ha motorhiba miatt áll félre a jármű, akkor a tréleres autómentő tökéletes választás, ám a hazai utak minőségének, azaz a rengeteg kátyúnak „köszönhetően” napjainkban már majdnem, hogy több a futóműhiba, mint a motorprobléma, hogy a súlyosabb balesetekről már ne is beszéljünk. A darus autómentőre tehát egyre gyakrabban van szükség – vagy legalábbis lenne, ha minden szolgáltató rendelkezne egy ilyen járművel.

Cégünk épp ezért a hagyományosnak mondható, tréleres autómentővel történő autómentés mellett egy darus autómentő segítségével is segít a bajba jutott autósoknak, és nem csak akkor, ha futóműhiba, vagy súlyos baleset miatt kényszerülnek segítséget kérni. A darus autómentővel minden, az autók elszállításával kapcsolatos problémát meg tudunk oldani, egész héten, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, rövid időn belül megérkezünk a megadott helyszínre, áraink ráadásul kedvezőek, tehát mindenképp érdemes bennünket választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megbízni cégünket autója mentésével és szállításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További bejegyzéseink

Hogyan változnak az autómentés árak?

Hogyan változnak az autómentés árak?

Autómentés közben gyakran felbukkan az autómentő tréleres vagy darus változata, mert közlekedési baleseteknél általában nélkülözhetetlen a jelenléte. A közúti balesetek azok közé az esetek közé tartoznak, amik rendszeresen bekövetkeznek és többnyire valamilyen...

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

Senki nem szeret arra készülni, hogy az utazás darus autómentéssel ér véget, mégis jó tisztában lenni néhány alapvető tudnivalóval. Ezeket mutatjuk be a következőkben! Az autómentés kritikus szerepet játszik a közúti közlekedésbiztonságban, azonban akadnak olyan...