Darus autómentés: különleges esetekben is számíthat ránk!

darus autómentés alapvetően a bajba jutott autósok megsegítését szolgálja, ám különleges esetekben is bevethető, sőt, érdemes is ezt választani.

Darus autómentésre a legtöbbször olyan helyzetekben van szükség, amikor a balesetben megsérült autót nem lehet a saját kerekein felgördíteni a trélerre, ám természetesen nem csak ilyen esetekben hasznos a daru és a szállító jármű kettőse. Nem csak sérült autók nem képesek a saját kerekeiken gördülni, de számtalan egyéb tárgy sem, amelyeknek viszont ettől függetlenül is szükségük lehet szállításra – lássunk néhány különleges helyzetet!

Ha azt a szót halljuk: „jármű”, akkor automatikusan autókra gondolunk, bár természetesen mindenki tudja, hogy nem csak az utakon közlekedő járművek léteznek. Darus autómentési szolgáltatásunkat ennek megfelelően más járművek esetében is igénybe lehet venni, amennyiben azok elférnek a teherautónkon, és szabályos a közúton történő szállításuk. Hogy egy példával éljünk, szállítottunk már hajókat is, hiszen a daru képes ezeket is felemelni, és a szállításuk sem lehetetlen feladat.

Szintén mozgásképtelenek a roncsok, ám ezek már amúgy sem mennének sehová a roncstelepen kívül. Előfordulnak olyan balesetek – például tűz -, amelyek után az autó teljesen mozgásképtelen, viszont ott, ahol kiégett, nem maradhat. A darus autómentés ilyenkor is jó szolgálatot tesz, hiszen a daruval egyszerűen felemelhető a roncs, majd a roncstelepre szállítható.

Előfordulhat azonban, hogy a szállítandó tárgy egyáltalán nem jármű, ám mérete okán tökéletesen elegendő hozzá egy darus autómentő is – ilyen lehet például egy lakókocsi, avagy nagyobb méretű alkatrészek, amelyek emeléséhez mindenképp egy darura van szükség. Ilyenkor is érdemes bennünket választani, hiszen a szállítást ebben az esetben is meg tudjuk oldani, áraink pedig kedvezőek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További bejegyzéseink

Hogyan változnak az autómentés árak?

Hogyan változnak az autómentés árak?

Autómentés közben gyakran felbukkan az autómentő tréleres vagy darus változata, mert közlekedési baleseteknél általában nélkülözhetetlen a jelenléte. A közúti balesetek azok közé az esetek közé tartoznak, amik rendszeresen bekövetkeznek és többnyire valamilyen...