Darus autómentés: miért ez a legjobb választás?

Sajnos bárkivel előfordulhat baleset az utakon, és nem csak apróbb koccanás, de olyan is, amikor nem tud tovább haladni az autójával. Ilyenkor – az esetleges személyi sérülések ellátása után – az autómentő hívása az első dolog, amivel foglalkozni kell, ám nem minden esetben felel meg a hagyományos tréler; van, amikor darus autómentőt kell hívni.

Ha a gépjármű futóműve sérült, akkor nem lehet csak úgy egyszerűen felvontatni a trélerre, de akkor sem feltétlenül jó ötlet, ha nem látszik súlyosabb sérülés, és az autó képes gurulni. Elég egy apróság is, hogy a helyzet tovább romoljon, ami alaposan megemelheti a javítási költségeket, sőt, akár gazdasági totálkárossá is teheti az autót. A darus autómentés során azonban gyakorlatilag semmi sem sérülhet, az autó futóműve biztonságban lesz, és akkor is így a legegyszerűbb a mentés, ha a jármű mozdíthatatlan, vagy elérhetetlen a hagyományos módszerekkel.

Amennyiben darus autómentésre lenne szükség, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

További bejegyzéseink

A felkészülés és az autómentés árak

A felkészülés és az autómentés árak

A felelős autós közlekedés része, hogy mindig van egy vészforgatókönyv. Mutatjuk, mire érdemes figyelni és mit érdemes tudni az autómentés árát illetően! Az autómentés létfontosságú szolgáltatás, amelyre bármikor szükség lehet, ha úton vagyunk. Mindannyian szeretjük...