Darus autómentés 0-24-ben!

darus autómentés

A darus autómentés számos esetben jelenti a jobb – vagy ami azt illeti, az egyetlen – megoldást egy sérült gépjármű elszállításához.

A hagyományos autómentő tökéletesen működik abban az esetben, ha a menteni kívánt jármű legalább minimálisan mozgásképes, hiszen azt fel kell vontatni a trélerre – persze ennek lehetnek nem várt következményei is. Az esetek egy részében azonban ez nem megoldható, és ilyenkor jön el a darus autómentő ideje.

Ha a gépjármű futóműve sérült, akkor nem lehet felvontatni a trélerre, de akkor sem biztos, hogy érdemes ezzel próbálkozni egy nagyobb baleset után, ha nem látszik súlyosabb sérülés, hiszen a helyzet egy apróság miatt is könnyen tovább romolhat, ami megemelheti a javítási költségeket, de a gazdasági totálkár sem lehetetlen. Amennyiben az autó árokba csúszott, felborult, kiégett, mozdíthatatlan, vagy olyan helyen áll, ahová a tréler nem fér be, szintén a darus autómentés a jó megoldás, ráadásul a mentés és a szállítás közben semmi sem sérülhet meg, vagyis nem nő a kárösszeg. Emellett akkor is érdemes a darus autómentést választani, ha nincs baj, hiszen a daru és teherautó kombinációja más szállítási feladatok során is komoly segítséget jelenthet.

Cégünk darus autómentővel segít a bajba jutott autósoknak, és nem csak futóműhiba, vagy súlyos baleset okán; a darus autómentővel minden, az autók elszállításával kapcsolatos problémát meg tudunk oldani, de emellett speciális szállítási feladatokat is vállalunk, amelyekhez darura lehet szükség. Speciálisan felszerelt, darus autómentőnk ügyfeleink rendelkezésére áll, amikor csak szükség van rá: a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, rövid időn belül megérkezünk a megadott helyszínre, áraink ráadásul kedvezőek, tehát mindenképp érdemes bennünket választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!