Autómentő éjjel nappal

Darus autómentés: gyors, biztonságos segítségnyújtás!

Darus autómentés, magas színvonalon, gyors szolgáltatás, professzionális berendezésekkel, kedvező árak, bármilyen problémát megoldunk!

Legyen szó sérült vagy műszaki hibás jármű elszállításáról, az érintett tulajdonosok közül sokaknak fontos, hogy minél gyorsabb, biztonságosabb megoldást találjanak ehhez. Amennyiben Önnek is számítanak ezek a szempontok, és profikra bízná a feladatot, forduljon hozzánk bizalommal a darus autómentésért!

 

autómentés

Cégünk a darus autómentésben élen jár, nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy eleget tegyünk az ügyfelek elvárásainak. A mentéshez megbízható, professzionális eszközöket alkalmazunk, amikkel elkerülhetők a kockázatos helyzetek. A járművek biztonságos körülmények között kerülnek elszállításra, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Megkeresése után rövid időn belül a helyszínre érkezünk és megkezdjük a mentést.

Válasszon profi, felkészült szakembereket a problémamentes elszállításhoz! Szolgáltatásunk igénybevételéhez lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

Autómentés árak: korrekt díjért cserébe, szakszerű mentés!

Autómentés árakban verhetetlenek vagyunk. Korrekt, megfizethető díjért cserébe a legjobb kezekben tudhatja a gépjárművét, válasszon minket bizalommal!

Ha autómentésre van szükség, sokan mindenképp profikra bíznák a feladatot, hiszen tapasztalt, gyakorlott szakemberek közreműködésével nem történhet baj az elszállítás során. Egyesek azt gondolják, hogy a szakszerű munkának megvan az ára, ezért mindenképp magas költségekkel számolnak. Ha bennünket választanak a bajba jutott autósok, nem kell aggódniuk a pénzügyek miatt!

Csapatunk folyamatosan igyekszik olyan autómentés árakat biztosítani az ügyfelek, amik bárki számára könnyedén megfizethetők. Ezzel a legfőbb célunk az, hogy a szolgáltatásunk széles körben elérhetővé váljon. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű munkáért, kedvező autómentés árainkért a maximumot nyújtjuk.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

autómentés árak

Autómentés daruval is!

A darus autómentésre szerencsére csak bizonyos esetekben van szükség, ám akkor mindenképp ezt a megoldást kell választani!

Az autómentést a leggyakrabban a szokásos trélerrel oldják meg, amelyre csak fel kell húzni az autót, rögzíteni, és már szállítható is. Ennek azonban feltétele az, hogy az autó a kerekein áll, és képes gurulni, ami nem minden esetben igaz; ilyenkor a darus autómentő jelenti a probléma kulcsát.

Egy darus autómentő alapvetően arra szolgál, hogy a mozgásképtelen járműveket fel tudja emelni, majd elszállítani javításra, illetve tárolásra. Az ilyen járművek sokfélék lehetnek a berozsdásodott fékrendszerű veteránautóktól kezdve az árokba borult járművekig, de természetesen számos más esetben is szükség lehet darus autómentésre, és nem csak autóknál.

Darus autómentés

Gyakorlatilag bármi lehet az, amit csak emeléssel lehet megmozdítani, mert egy hagyományos autómentőre képtelenség felhúzni. Ilyen lehet például egy hajó, vagy akár egy utcai árusító pavilon, amit daru nélkül gyakorlatilag lehetetlen sérülés nélkül megmozdítani, vagy tulajdonképpen bármi, ami emelés nélkül mozgásképtelen. Ez persze nem feltétlenül egy darus autómentő hatásköre, de a lehetőség így is adott.

A téli időszakban viszont sajnos megnő a balesetek kockázata, és a csúszós utaknak “köszönhetően” számos autó csúszhat le az útról. Csörlővel kihúzni az árokból gyakorlatilag egyet jelent a további sérülésekkel, hiszen az autó kontrollálatlanul csúszhat neki bárminek, ám daruval emelve ennek lehetősége minimalizálható. Érdemes tehát ilyenkor a darus autómentést választani a hagyományos helyett, mert ezzel elkerülhető a még magasabb javítási költség.

Ha olyan helyzet áll elő, amikor a hagyományos autómentés nem opció, és darus autómentőre lenne szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szüksége lenne a segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!