Autómentő éjjel nappal

Egy autómentő, ami kiemeli a bajból

Az egyik autómentő céget az különbözteti meg a másiktól, hogy mennyire van felkészülve egy mentés szintjeire. A balesetekben bármi megtörténhet.

Menteni, de nem mindegy, hogy mivel és hogyan

A járművek és a sofőrök is nagyon könnyen kerülhetnek olyan helyzetbe, amikor segítség nélkül nem tudnak tovább jutni vagy kikerülni a bajból. Egy járművet érhet baleset az időjárás, a megváltozott látási viszonyok miatt, a sofőrök hibájából, de az is előfordulhat, hogy csak lerobbannak az autók.

Az autókat a legtöbbször elég elvontatni, illetve elszállítani egy autószerelő műhelybe, ahol felmérik a károkat és lehetőség szerint ki is javítják azokat. Ez jelenti az egyszerűbb és az általánosabb forgatókönyvet. Az egyszerű vontatás vagy trélerre pakolás csak akkor válik be, ha a jármű könnyen hozzáférhető. Amennyiben a hozzáférhetőségét akadályozza az autó elhelyezkedése, az állapota, speciális módszerhez kell folyamodni. A darus autómentés ilyen szituációkban kap főszerepet.

Autómentés Budapest, Autómentő
Autómentés Budapest, Autómentő

A daru kiemel a csávából

A probléma ott kezdődik, hogy darus autómentő járművel nem rendelkezik minden, járműmentésre szakosodott cég. Mi ennek az oka? A darus mentőt meg is kell vásárolni, helyet is kell neki biztosítani és gondoskodni kell a karbantartásáról. Ezen kívül a daru kezelése is csak szakmai tudással és rutinnal tud megvalósulni.

A darus mentések általában a legsürgősebb kategóriába sorolható helyzetek. Az egyik változatnak azok a helyzetek felelnek meg, amikor valahonnan ki kell emelni a járművet. Az autó árokba borult, felborult az úton és nem lehet a hagyományos eszközökkel elmozdítani. A másik verzió az, amikor az autó egyszerűen csak nem mozdul, mert műszaki hiba lépett fel nála, viszont akadályozza a forgalmat és sürgősen el kell távolítani.

 

Az utóbbi szituációba számtalan okból kerülhet egy autó.

  • Az elektromos autók, hybrid járműveknél elég, ha csak lemerülnek és nem lehet őket mozdítani se előre, se hátra.
  • A hagyományos, benzines autóknak elveszhet a kulcsa vagy éppen a zárt autóban maradt.
  • A járművet feltörték és olyan módon rongálták meg, hogy lehetetlenné vált vele a közlekedés. Egy sérült gyújtáskapcsoló és blokkolt kormányzár kombinációja már elegendő ahhoz, hogy daruért kiáltson az autós.
  • A sérült futómű, meghibásodott sebességváltó vagy a kitört kerék szintén kormányozhatatlanná teszi a járművet, amihez a platós autómentő nem elég.

A darus mentés lényege, hogy a valamilyen módon elakadt járművet nem kell további mozgatással biztonságba helyezni. Az emelés megóvja az autót attól, hogy még több kár keletkezzen benne, illetve attól, hogy a meglévő sérülések súlyosabbak legyenek.

Daruval könnyebb a mentés és nincs további sérülés

A daruval felszerelt autómentő használatának egyértelmű előnye, hogy gyorsan el tudják végezni a mentést. Ahol indokolt ennek a módszernek a használata, ott szakszerű mentéssel megtörténik a jármű emelése, biztosítása és el lehet indulni vele az autószerelőhöz. Minél modernebb a daru, annál több helyzetben lehet bevetni és annál hatékonyabb.

A budapesti autómentést éjjel és nappal is ugyanolyan profin és elhivatottan végezzük. Minden autó számíthat ránk, ha elakadt valahol baleset vagy műszaki hiba miatt. Nemcsak a vészhelyzetekhez tökéletesen felszerelt eszközparkunk miatt érdemes pont minket hívni, de a gyorsaságunkkal és a nyugodt hozzáállásunkkal is le tudjuk rövidíteni a vesztegelés perceit. Amennyiben úgy érzi, hogy pont ránk van szüksége a bajban, megtalálja minden elérhetőségeinket a honlapunkon. Valóban bármikor hívhatja a csapatunkat!

Autómentés Budapest, Autómentő

Autómentés árak: korrekt díjért cserébe, szakszerű mentés!

Autómentés árakban verhetetlenek vagyunk. Korrekt, megfizethető díjért cserébe a legjobb kezekben tudhatja a gépjárművét, válasszon minket bizalommal!

Ha autómentésre van szükség, sokan mindenképp profikra bíznák a feladatot, hiszen tapasztalt, gyakorlott szakemberek közreműködésével nem történhet baj az elszállítás során. Egyesek azt gondolják, hogy a szakszerű munkának megvan az ára, ezért mindenképp magas költségekkel számolnak. Ha bennünket választanak a bajba jutott autósok, nem kell aggódniuk a pénzügyek miatt!

Csapatunk folyamatosan igyekszik olyan autómentés árakat biztosítani az ügyfelek, amik bárki számára könnyedén megfizethetők. Ezzel a legfőbb célunk az, hogy a szolgáltatásunk széles körben elérhetővé váljon. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű munkáért, kedvező autómentés árainkért a maximumot nyújtjuk.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

autómentés