Autómentő

Autómentőnk segít az ősz áldozatainak is!

Autómentőnk darus autómentéssel is áll az ügyfelek rendelkezésére. Gyorsaság, rutin, kedvező árak, non-stop elérhetőség – forduljon hozzánk Ön is!
Amikor a vezetés veszélyeiről esik szó, elsőként mindenki a télre gondol. Kétségtelen, hogy ilyenkor történik a legtöbb koccanásos baleset, hiszen csúszós utak, hó és ónos eső nehezíti meg az autósok dolgát. Azonban nem szabad alábecsülni az őszre jellemző veszélyeket sem: sajnos sokan csúsznak árokba az úton felhalmozódó, nyirkos falevelek miatt, de gyakran okoz gondot az is, hogy még nem számítanak a sofőrök a talajmenti fagyra. Fontos, hogy ha megtörténik a baleset, akkor mielőbb hívjunk egy megbízható autómentőt, mielőtt még súlyosabbá válik a helyzet.

Az autómentők ősszel sem lazsálhatnak.

Autómentő
Amikor megérkeznek az első fagyok, esetleg csak lokálisan, a hidegebb völgyekben itt-ott ráfagy a pára az útra, az rendkívül veszélyes helyzeteket szül, hiszen nem feltétlenül számítanak rá a vezetők. Télen, a nagy hidegben mindenki tudja, hogy csúszik a talaj és óvatosan kell vezetni, de az ősz nagyon csalóka ilyen szempontból, és emiatt egy átlagos hétköznapi reggel is végződhet az autómentőknél.

Sajnos sokan nincsenek vele tisztában, amíg meg nem tapasztalják, hogy az utakra rakódott, nyirkos falevelek milyen csúszósak tudnak lenni és mennyire gyorsan találhatja miattuk az ember magát az árokban. Ilyenkor néha elkerülhetetlen a darus autómentés. A köd veszélyeit szerencsére jobban ismeri mindenki, de a tapasztaltunk azt mutatja, hogy rossz látási viszonyok között nem lehet elég óvatosnak lenni! Természetesen mindig fontos a mielőbbi autómentés, de ködös időben még inkább, hogy elkerüljük a további járművek ütközését.

A Bobek autómentő már több, mint 20 éves tapasztalattal áll az ügyfelei rendelkezésére és darus autómentést is vállal. A kapcsolatfelvételt követően igyekszünk mielőbb a helyszínre érkezni és megkezdeni a szakszerű mentést. Amennyiben szükség van a szolgáltatásra, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és már indulunk is Önért!

Autómentés daruval is!

A darus autómentésre szerencsére csak bizonyos esetekben van szükség, ám akkor mindenképp ezt a megoldást kell választani!

Az autómentést a leggyakrabban a szokásos trélerrel oldják meg, amelyre csak fel kell húzni az autót, rögzíteni, és már szállítható is. Ennek azonban feltétele az, hogy az autó a kerekein áll, és képes gurulni, ami nem minden esetben igaz; ilyenkor a darus autómentő jelenti a probléma kulcsát.

Egy darus autómentő alapvetően arra szolgál, hogy a mozgásképtelen járműveket fel tudja emelni, majd elszállítani javításra, illetve tárolásra. Az ilyen járművek sokfélék lehetnek a berozsdásodott fékrendszerű veteránautóktól kezdve az árokba borult járművekig, de természetesen számos más esetben is szükség lehet darus autómentésre, és nem csak autóknál.

darus autómentés

Gyakorlatilag bármi lehet az, amit csak emeléssel lehet megmozdítani, mert egy hagyományos autómentőre képtelenség felhúzni. Ilyen lehet például egy hajó, vagy akár egy utcai árusító pavilon, amit daru nélkül gyakorlatilag lehetetlen sérülés nélkül megmozdítani, vagy tulajdonképpen bármi, ami emelés nélkül mozgásképtelen. Ez persze nem feltétlenül egy darus autómentő hatásköre, de a lehetőség így is adott.

A téli időszakban viszont sajnos megnő a balesetek kockázata, és a csúszós utaknak “köszönhetően” számos autó csúszhat le az útról. Csörlővel kihúzni az árokból gyakorlatilag egyet jelent a további sérülésekkel, hiszen az autó kontrollálatlanul csúszhat neki bárminek, ám daruval emelve ennek lehetősége minimalizálható. Érdemes tehát ilyenkor a darus autómentést választani a hagyományos helyett, mert ezzel elkerülhető a még magasabb javítási költség.

Ha olyan helyzet áll elő, amikor a hagyományos autómentés nem opció, és darus autómentőre lenne szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szüksége lenne a segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!