Darus autómentés minden esetre!

Darus autómentésre számtalan esetben lehet szükség – az alábbiakból Ön is megtudhatja, mikor érdemes bennünket választania!

Amikor autómentőre van szükség, a legtöbbször elegendő egy tréler, amire felgurulhat az autó, majd a rögzítése után már könnyedén és biztonságosan szállítható el a legközelebbi, vagy épp a kiválasztott szervizbe. Darus autómentésre valamivel ritkábban van szükség, ám fontos tudni, hogy még a legáltalánosabb helyzetekben is nagyobb biztonságban van az autó egy darus autómentővel, mint bármi mással.

A darus autómentőket leginkább olyan helyzetekben alkalmazzák, amikor az autó nem, vagy csak nagyon nehezen lenne mozdítható a saját kerekein. Ilyen helyzet például a borulás, a szűk helyen álló autó, vagy a különösen nagy értékű veterán járművek mozgatása; ilyenkor érdemes bennünket hívni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a darus autómentéssel kapcsolatban, illetve, ha szüksége lenne a segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!