Autómentés mélygarázsból? Ránk ebben is számíthat!

Az autómentés mélygarázsból korántsem olyan egyszerű, mint más esetekben, ezért speciális felszerelés szükséges hozzá.

A teremgarázsok és parkolóházak napjainkban mindennaposnak számítanak, és az elterjedésükben nincs semmi meglepő, hiszen nem kevés helyet képesek felszabadítani az utcákon, illetve megoldják az autók számának növekedéséből adódó parkolási gondokat is. Akad azonban hátrányuk is: nem minden autó hajthat be egy ilyen létesítménybe.

Elsőre az LPG üzemű autók juthatnak eszünkbe, amelyek szinte minden mélygarázsból ki vannak tiltva – hozzátesszük: jó okkal -, ám ennél triviálisabb oka is lehet annak, ha egy autó nem hajthat be egy parkolóházba: a mérete. Az ilyen létesítményeket ugyanis a legtöbbször viszonylag kis belmagasságúra tervezik, tehát a nagyobb járműveknek gyakorlatilag esélye sincs bejutni.

Ez azonban egy további problémát is felvet, jelesül, hogy a kis belmagasság megakadályozza az itt lerobbant autók mentését is. Az autómentés mélygarázsból csak speciális eszközökkel lehetséges, a szokványosnak mondható autómentők ugyanis nem férnek el egy ilyen szűk helyen. Az autómentés a mélygarázsból azonban önmagában a legtöbbször nem elegendő, hiszen javításra, vagy alkatrészcserére is szükség lehet.

Amennyiben pont a legrosszabb helyen hibásodott meg az autója, és az autómentésre egy mélygarázsban van szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll a nap 24 órájában! Ha az autómentésre mélygarázsból, teremgarázsból, vagy parkolóházból van szükség, hívjon bennünket, és mi rövid időn belül a helyszínre sietünk, majd elszállítjuk az autóját. Bármilyen probléma is adódik, számíthat a segítségünkre, és a szervizelést is ránk bízhatja. Ha az autómentésre egy mélygarázsban van szükség, válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Ha bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha az autómentésre egy mélygarázsban lenne szükség, és igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén a hét minden napján, a nap minden órájában!

További bejegyzéseink

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

A darus autómentés szerepe a közlekedésbiztonságban

Senki nem szeret arra készülni, hogy az utazás darus autómentéssel ér véget, mégis jó tisztában lenni néhány alapvető tudnivalóval. Ezeket mutatjuk be a következőkben! Az autómentés kritikus szerepet játszik a közúti közlekedésbiztonságban, azonban akadnak olyan...

A felkészülés és az autómentés árak

A felkészülés és az autómentés árak

A felelős autós közlekedés része, hogy mindig van egy vészforgatókönyv. Mutatjuk, mire érdemes figyelni és mit érdemes tudni az autómentés árát illetően! Az autómentés létfontosságú szolgáltatás, amelyre bármikor szükség lehet, ha úton vagyunk. Mindannyian szeretjük...